2421062646 6946004149 Στρατηγού Μακρυγιάννη 56 Β, Βόλος entomostop@yahoo.gr
hero image

 

ENTOMOSTOP | ΒΟΛΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑ
Απεντόμωσεις

 

 

Η παρουσία εντόμων σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να αποτελέσει πηγή μόλυνσης σε ένα κτίριο ή άλλο χώρο, με επιβλαβείς συνέπειες για τον άνθρωπο, τα ζώα και το περιβάλλον. Η απεντόμωση στοχεύει στην παντελή απομάκρυνση και εξάλειψη κάθε είδους ανεπιθύμητου εντόμου. 

Η καταλληλότερη περίοδος για εφαρμογές απεντόμωσης είναι Απρίλιο – Ιούνιο και Σεπτέμβριο – Νοέμβριο, αλλά πραγματοποιούνται από το γραφείο μας καθόλη τη διάρκεια του χρόνου.  

Ανάλογα με το είδος του εντόμου και του χώρου εφαρμογής προτείνονται από την ENTOMOSTOP οι παρακάτω μέθοδοι αντιμετώπισης των εντόμων:

 

Ψεκασμός χαμηλής πιέσεως / χώρου / υπαίθριου χώρου
Ψεκασμός με εντομοκτόνο σε όλα τα σημεία του χώρου. Ανάλογα με την ένταση της πίεσης με την οποία εξέρχεται το εντομοκτόνο προϊόν και την εμβέλεια που καλύπτει επιτρέπει μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και καλύτερη εφαρμογή από μικρούς χώρους, σημεία και χαραμάδες, μέχρι μεγάλους εσωτερικούς ή υπαίθριους χώρους που αποτελούν συχνά εστίες εντόμων.

Απεντόμωση με gel 
Έχει εφαρμογή σε όλα τα σημεία και υψηλά ποσοστά άμεσης αποτελεσματικότητας και εξάπλωσης του φαρμάκου από το ένα έντομο στο άλλο ή στη φωλιά. Η μέθοδος συνίσταται ακόμα και στις πιο σοβαρές περιπτώσεις (πχ ιπτάμενα έντομα) όπου οι παλαιότερες και πιο συνηθισμένες μέθοδοι υστερούν.

Υποκαπνισμός / Νεφελοψεκασμός
Με αυτή τη μέθοδο το εντομοκτόνο τοποθετείται σε ειδικό μηχάνημα το οποίο το μετατρέπει σε μορφή καπνού, όπου με τον τρόπο αυτό διοχετεύεται και καταλαμβάνει όλο τον όγκο του χώρου που θέλουμε να απεντομώσουμε. Η μέθοδος αυτή μπορεί να είναι απόλυτα αποτελεσματική γιατί ο καπνός διεισδύει παντού, ακόμη και σε σημεία στα οποία δεν μπορεί να φτάσει το εντομοκτόνο με τις συνηθισμένες μεθόδους ψεκασμού. Συνίσταται κυρίως για χρήση σε βιομηχανικούς και αποθηκευτικούς χώρους μετά από κατάλληλη προετοιμασία του χώρου.

 


Επικοινωνήστε μαζί μας
για να μας ενημερώσετε για τις ανάγκες σας και να σας απαντήσουμε με την προσφορά μας.

 

Εξυπηρετούμε Βόλο, Νέα Ιωνία, Πήλιο, Νέα Αγχίαλο, Αγριά, όπου μας ζητηθεί στο νομό Μαγνησίας και σε ολόκληρη τη Θεσσαλία κατόπιν συνεννόησης.